Producten

Regra ontwikkeld en produceert organische meststoffen van hoogwaardige kwaliteit. Samen met partners, overheids- en onderwijsinstellingen zet Regra zich in om meststoffen te ontwikkelen die goed zijn voor uw planten, met oog voor de dag van morgen.

De Regra meststoffen zijn beschikbaar onder de merknaam Gardenic
™. Gardenic meststoffen zijn volledig organische meststoffen die afkomstig zijn uit volledig organische reststromen. Deze reststromen zijn afkomstig uit de Nederlandse land- en tuinbouw en worden met onze partners nauwkeurig gekozen zodat u een eerlijk en milieuvriendelijk product koopt dat bijdraagt aan een circulaire economie.

Geïnteresseerd in één van onderstaande producten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

GARDENIC BASIC ™

De Gardenic Basic plantenvoeding is gemakkelijk te strooien in uw tuin, gazon, pot of plantenbak. De plantenvoeding is beschikbaar in meerdere handzame verpakkingen. De koemestkorrel zorgt voor een uniform strooibeeld als u de plantenvoeding met de hand volvelds wilt toedienen. Koemestkorrels is daarnaast eenvoudig met een hark in te werken, dit verhoogt het contactoppervlakte van de plantenvoeding met de plantwortels. De koemestkorrels zijn eenvoudig met een strooimachine toe te dienen.

Deze plantenvoeding bestaat uit mineralen zoals stikstof (N), fosfor (P) en kalium (K). Stikstof is belangrijk voor de celontwikkeling in planten en zorgt voor de bekende groene kleur van planten. Fosfor zorgt voor een sterk wortelstelsel waardoor het beter water en voedingsstoffen kan opnemen. Kalium is de ‘regelneef’ in de plant, het zorgt voor transport van water in de plant, stevige plantcellen en de samenwerking van de verschillende mineralen voor een optimale benutting.

GARDENIC BIO

Gardenic Bio meststoffen van Regra zorgen voor een constant aanbod van meststoffen (mineralen) gedurende het groei- en bloeiseizoen van uw tuin- en binnenplanten. Door gebruik te maken van geconcentreerde reststromen, boordevol belangrijke mineralen, is het mogelijk een duurzaam alternatief te bieden op kunstmest.

Bij de productie van Regra meststoffen wordt geen gebruik gemaakt van dierlijke derivaten (c.q. slachtafval), dit in tegenstelling tot andere veelvoorkomende organische meststoffen.