OVER REGRA

Mestoverschot? Bron van mineralen!

ONS VERHAAL

De rode lijn binnen Regra is waarde leveren aan een breed scala aan mineraalrijke stromen waar, naar ons zeggen, meer uitgehaald kan worden. Deze visie wordt gedeeld met onze partners en leveranciers waardoor de gehele supply chain bijdraagt aan een circulaire wereld.
Dit circulaire gedachtengoed zetten wij om naar producten die bijdragen aan een hogere plantgezondheid en -weerbaarheid.
Regra is fabrikant van hoogwaardige organische meststoffen en biostimulanten. Deze meststoffen en stimulanten zijn afkomstig van organische (rest)stromen (plantaardig & dierlijk) waar wij, samen met onze partners, de belangrijke mineralen uit concentreren. Met deze verschillende geconcentreerde mineraalstromen creëren wij meststoffen en stimulanten die product specifiek samengesteld kunnen worden voor onze klanten.

ONZE TOEWIJDING

Het gebruik van fossiele meststoffen (kunstmest) en (synthetische) groeistimulanten heeft nog steeds een groot aandeel in de Europese meststoffenmarkt. De productie van de producten vergen veel natuurlijke grondstoffen en brengt een grote CO2 footprint met zich mee.


Enerzijds worden dus fossiele mineralen geproduceerd voor de toepassing in de land- en tuinbouw, maar ook als tuinbemesting. Aan de andere zijde van het proces worden veel mineralen (als mest) afgevoerd als reststroom naar het buitenland toe. Bij Regra vinden wij dat dit anders kan.

ONZE MISSIE

Het sluiten van kringlopen is een beladen taak waar veel bedrijven en (overheids)instellingen zich mee bezig houden. De overheid streeft samen met de gehele keten naar het sluiten van de voedselkringloop. Het bedrijfsleven speelt hierin een cruciale rol, waar Regra een onderdeel van is.


Om deze reden is een beter grondstoffen management en bijdragen aan het sluiten van deze kringloop de missie van Regra. Onze eindgebruikers hoogwaardige meststoffen en biostimulanten bieden die zowel bijdragen aan plantgezondheid en ook volledig circulair zijn worden wij vanuit Regra enthousiast van.

NPK planten

MEER WETEN?

NEEM CONTACT OP MET REGRA

Thomas Vos
Oprichter/eigenaar
Thomas@regra.nl

Robin Coes
Development/sales
Robin@regra.nl